Ryba
Anotace: ... co umí tiše uplavat..
Proklouzla jako rychlá ryba,
skrz prsty, osud a i síť,
chtít ji však chytit byla chyba,
musela vlastní cestou jít.
V křišťálové vodě sama
tichá, mírná, z perleti,
zatímco já pod hvězdama
doufala, že uletím...
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Badya, Monsignore, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)