Rozumím...
občas se stmívá i ve dne...
jenže je i zář nesmrtelná, co noci prosvítí
a svítá Láskou v tom druhým,,,Já,,,
Jsem někdy ztracená...
Bývám zničená...
Tvé já mě ochrání
A s tím mým druhým se dál toulá a před sebou se vyhání
A tak je to dobře
A tak to má být
Jsme barevní, milujeme volnou svobodnou částí... ničeho se nebojím, když vím, že ti tvé druhé já se mnou snídat dovolí.
07.12.2007 17:29:00 | Žqáry