lidem by se mělo pomáhat, nemyslíš? obvzláště těm blízkým...alespoň to zkusit...
dětem a opilcům je to jasné...(Holan)
07.12.2007 13:52:00 | Favi
to jo, člověk se tak nekontroluje, když je opilý. A hlavně je schopen daleko více ublížit (nemyslím fyticky).
07.12.2007 13:23:00 | Vladimír P.