Má na líčkách zaschlou krev
Den za dnem ubíhá,
jen tak si lítá v čase,
nás to tady zmáhá,
stále chodit po té stejné trase.
Nevím jak to mám nazvat,
možná vězení by bylo to správný.
Denno, denně vstávat
do prostředí kde nejsme zvaný.
A přesto je ten svět svůj,
má na líčkách zachlou krev.
A přesto stůj co stůj,
odkrývá v sobě neskrotný hněv.
Směje se lidem,
jak krásně je dovede trápit.
Hladí nás ledem
a ví, že to zachvilku začne studit.
Životy končí,
srdce se lámou,
co je teda hezčí,
když sny se realitou stanou.
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, NikitaNikaT., Platón
Komentáře (2)
Komentujících (2)