Anotace: .......
čas ...
poklekl k Tvým nohám
dech ...
zrychlil pozemský koloběh
prokletí ...
mávl kouzelným proutkem
zajetí ...
*
sen
07.12.2007 22:44:00 | vapiti
Moment počkej
růže víno
pokleknutí
copak mi to připomíná...
/jestli doneseš i prstýnek
tak odcházím/
07.12.2007 20:00:00 | Lucie Teru
vážně ti říkám..
že můůůžeš..
copak si mám kleknout..
koupit víno..
růže? .o))
báječná poetry..tleskááám
07.12.2007 19:39:00 | Bean