možná, někdy...
Možná, že usínám klidněji,
možná se mi každý den nezdáš,
možná, vstávám snadněji
ale někdy
někdy, víš jsi tak blízko
někdy tě cítím jasněji
někdy jsi
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, maena, Dračičák, Monsignore
Komentáře (0)