Skořice
Anotace: Mně cukroví cždycky voní po skořici, i když se do něj nedává...
Skořice
Vůňe vánočního cukroví,
se plazí a plazí a plazí
až ke mně do podkroví
se šprškou stýskavých sazí.
Do zlatova upečené
komety a hvězdičky,
stříbřitě nazdobené
a na hlavách mají mašličky.
Přečteno 465x
Tipy 7
Poslední tipující: Pišák, Psavec, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)