Parodie na život
Nechci být jako ostatní,
co někoho si přivlastní
a nazývají láskou
vztah s dlouhou výplatní páskou.
I kamarády ohromí
ty směšné drahé pohromy,
pak hlavně zůstat netečná,
když přijde láska skutečná.
Protože pro život především
zůstává nad city, nadevším,
prestiž a obdiv publika,
to není život, jen replika.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)