Hujerovi
Kde až sahá Hujerovo?
Tak slyšíme my, Orsáci,
kdo neví, Orságovi.
Jsme kapka v moři,
beránek na obloze,
vánek ve větvích,
ale Hujerovi nikdy,
protože v srdcích
nám plápolá odvaha,
čestnost a rovná
povaha.
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)