Setkání ...
158 úsměvů
52 pohledů
ve večerním sametu
kráčel stín
v galerii smutku zazněl smích
otevřel vrátka
vkročil vteřinou okamžiku
nejistým pohybem
gesto
sevření dlaní
uvolnění
Ve večerním sametu
balancoval nad propastí
nebytí.
Vášnivé tření rtů,
slova plynou,
probuzení ze snů,
těla splynou. /snad/
Vrtkavým krokem se potácel dál ...
Přečteno 286x
Tipy 19
Poslední tipující: Koprtinka, Analisieren, co zivot dal i vzal, Barunka=o), prostě já, Psavec, Bíša, carodejka, Lucie Teru, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)