Prosím,odpoutej se a nadechni se jara,které je jeho předzvěstí.Víš,moudří říkají,že zlé je předzvěstí dobrého,je to jako semafor se zeleným světlem,který dává volno na cestu za novou příležitostí.Je třeba být pozorným,aby se zdařilo onu příležitost včas objevit a chytit pořádně za pačesy!
PS: I když vím...je to jen báseň...
09.12.2007 14:24:00 | rolon
Na některé změny se špatně zvyká, ale až na pár výjimek se dá nakonec zvyknout na všechno. Chce to jen čas! ;-)
Co bolí to přebolí...
08.12.2007 10:15:00 | Chancer