Bolest
Anotace: Jen taková stručná báseň...
Bolest?Co je to za slovíčko?
Nechci ho znát ani cítit,
posečkáš maličko a svět se stebou začne řítit.
Každá bolest je jiná,nedá se popsat,
nemám sílu tyhle verše dopsat.
Bohužel každý z nás ji zažije,
ať už psychickou či fyzickou,
buď zemře nebo přežije,
na lásku,nemoc kritickou!
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)