Špatný den
Anotace: někdy to přijde.. :)
Jako světlo,které uhasíná,
rybník,který vysychá.
Motýl,co křídla nemá
a štěstí,které lidem smůlu dá.
Stejný jako zašlápnutý mraveneček,
sladký jako máta.
Smutný člověk,chce se mu brečet,
tvrdý jako vata.
Komentáře (0)