Tvůj svět
Přišel další den, voní svěžestí,
neodvlá ani dnes-tvé neřesti!
Při snídani zakousneš se zase
do krajíce zlostí-ve tvém hlase!
Bezstarostně necháš bolest téci,
znovu zavřeš dveře- k svému srdci!
My všichni jsme tu tupci rození,
jsi jediný sám-ve svém podzemí!
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, takova, cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)