Lásko
Anotace: .......po noci bez tebe (nocích)
Ranní pohledy do zrcadla
-uboze trapné-
Kdo je ta žena?
co smutnýma očima
počítá vrásky sebezapření
kolem úst
a první šedivé vlasy
starostí
Víš
to nejsem já
ten smuteční průvod slov
a pády na zem
z vysokých obranných zdí
ani to trpělivé čekání
na tvé návraty
To nejsem já
ten zhrzený smutek ve mně
a nedostatek citu
bezstarostnost
hraného smíchu
a touha po jiných mužích
Zapomněl jsi?
Umím být krásná
až k zbláznění
vichřičný anděl
probdělých nocí
umím být přístav
tvého odpočinku
jistota
Zapomněl jsi?
Proč?
Já tě nedržím v zajetí
nevyčítám
nevnucuji
chápu
Nechci odejít
ale jak zůstat
a nevyhořet
Přečteno 342x
Tipy 17
Poslední tipující: simsa, Štěpina G, JardaCH, Bean, maena, Loudilka, Bíša, Andee, vapiti, cevert, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)