...:::Úvahovka:::...
Stačí jen jeden krok
K životu...
A pak poznáš, že...
Neuvidíš nic, než jen prázdnotu...
Prázdnotu světa, co šel lásce vstříc...
Ale pak ukázal svou pravou líc...
Vždycky je lepší říkat jen pravdu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)