NECÍTÍM SE PORAŽENÁ
Anotace: "co to hrajete za hruuu" ... "to je fotbálek"
Ona se k tobě nějak má,
tak snadno tě dostává,
ta lstivá a proradná,
krasavice mazlivá
dívej se na ni,
na kouzelnou kočičku,
láká tě na náramek,
co byl za přílohu k Bravíčku,
(vyhrála bych,
mít pistolku s odličovací emulzí)
některé věci jsou ovšem zneklidňující..
Tvoje letmé dotyky na její ruce,
vím,že nebyly nechtěné,
už to není legrace.
NE!
Neotáčej se,
stejně se nedívám,
z pravdy strach mívám,
nedívej se,
vybuchnu...
a potom
...zařvu do prázdna,
a budeš mě mít za blázna..
Komentáře (1)
Komentujících (1)