střepy
Anotace: když život víc unavuje než baví
Na zemi střepy a láhev od vína
po tváři stékají slzy zklamání
jak roky se vleče
každá vteřina
a teplá krev mi teče
do dlaní.
vezmu si lopatku a uklidím střepy
a všechny je umyju, ať nejsou od krve
nikdo nic nepozná - lidi jsou slepí
a já přece umírám poprvé.
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Isobel, prostějanek
Komentáře (3)
Komentujících (3)