No, tak tahle je už opět z úplně jiného soudku!!! Je to výborný. Zkus se ale na ni podívat, trochu si ji popovídat a uvidíš sama co s ní... Já osobně bych ji ukončil tou šestou slokou, protože tímto se to velice velice hodí. Navíc ty další tři jsou na tom kvalitativně podle mého daleko hůř, než těch prvních 6, a samotný současný závěr není tak výrazný. Je sice pravdou, že dlouhý básně nemám rád, a to od NIKOHO, ovšem tato zas až tak dlouhá není. Nevím... Ten začátek (1-6) mi fakt přijde fantastickej (hra s rýmy apod), a ty poslední 3 mi k tomu vůbec nesedí.
18.11.2005 18:27:00 | MATT