Nejsem II
Anotace: upravená verze jedné staré básničky :)
Žila jsem, nežila,
pro Tebe přežila...
pro Tebe viděla...
Nic víc jsem neměla...
jen Tebe...
a teď jsem ztratila
i sama sebe...
Utekls, ztratil ses,
odplaval v moři...
Zanechals lásku,
co zůstává
...a nikdy neshoří
.
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (0)