Od pupíku...
Anotace: Potkali jste někdy svého anděla v tramvaji? Tady v Praze se to stává běžně:) Básnička s hodně kostrbatým obrázkem...O andělu...
Jeho zlé oči,
černé jak tulipány smuteční,
jak tulipány, které
položíš na můj hrob,
nervózně kloužou pohledem
po mém nahém těle
a hledají toho,
kdo je vinen.
Namočí prst
do kaluže krve pode mnou
a vede rovnou rudou čáru
od mého pupíku mezi prsa.
,, Jsem mrtvá, můj anděli?“
Roztržitým gestem naznačí,
abych byla tiše
a mé bledé tělo
skryje do objetí svých křídel.
Picture - http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=1093-od-pupiku
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Zuz., .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (3)
Komentujících (3)