Hvězdáři
Anotace: ...hledejme jasně zářící hvězdičky uvnitř našich srdcí...
Nebe je poseto tisíci hvězd,
bělavé perličky jitří mé smysly,
ukáži člověku jednu z těch cest,
které jsou ukrýté hluboko v mysli.
Pod klenbou s tisíci malými loučemi,
cítím se sám, cítím se malý,
klid a mír, který tak chybí nám na zemi,
z nebe se do našich srdcí jen valí.
Zatímco sobecky hrabeme pro sebe,
láska se vytrácí pryč z našich životů,
nejsme už ochotni pohlédnout na nebe,
ztrácíme víru a ztrácíme ochotu.
Ať už jsi kdekoli, znáš to i Ty,
lež a zlá závist na světě kraluje,
já věřím na lásku, jsou to jen sny...?
nebe je srdce, které nás spojuje.
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: Erion Fate, Sunny, Fade_to_black, face to face
Komentáře (1)
Komentujících (1)