Nad hlavou hvězdy
Anotace: ...tak ..při pohledu na nebe..
Už zas,
ten dnešní den,
nedává smysl.
A při tom,
žiju,..žiju?
Teď a v tomto čase?
Po šedých ránech,
kousíček modráska s paprsky slunce.
A hned
mi rozproudíly v zilách krev.
Ranní čaj....
Paštiku,půlku housky,
však..
snídám sám.
Co dál?
Na TV panoráma...
Najednou nevím, kudy kam.
Jen vím,
že ty,
jsi.
Někde.
Přečteno 383x
Tipy 9
Poslední tipující: bejbyyyy, shakespeares, pavlis, W.O.K.O., Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)