Proč jen???
Anotace: pro ty co si v minutách melancholie pokládají takové otázky.....
Proč jen život máme?
Kčemu a proč?
Komu svou lásku dáme?
Vždyť svět je jen velký kolotoč!
Proč jen dívka brečí,
po rozchodu s klukem?
proč slzy jí po tvářich crčí,
proč musí žít ve světě krutém?
Proč ten kterému věříte,
vždy vás musí zradit.
Vždycky když s něčím se mu svěříte,
teď už to nebude na vás platit!
Proč lásku hledáme,
vždyť stejně jednou zradí.
Pak už ani sami sebe neznáme,
a pak moc a moc to bolí.
Komentáře (0)