Náročná

Náročná

Anotace: taková u který se musí člověk zamyslet když ji chce pochopit...

Pro každou chvilku co tíží okamžik
naše síla se propadá do dob nicoty
máme pořád svoje city
chceme pořád jednat bez parity?
držet kousky smyslů a nečekat
na obnažení jednotlivých slůvek
jednoduše se dotýkat výšek
potutelně pozorovat spousty padajících šišek.
Autor Sebastian_13, 10.06.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel