Anotace: ...a nějak je mi z toho dobře
skromnost rozprostřená v hloubi duše
něžností zahalená,
zkoumá
zda ještě může a prosincový déšť šeptá
jdi dál ...
11.12.2007 23:35:00 | vapiti
nemíním tu stát..
jen tak..
nemíním se poddat..
jen tak..
budu dál hru hrát..
jen tak..
když není co dávat a není co brát..
je to vážně povidlově spíchnutý...
09.12.2007 17:09:00 | Bean
Kdybych měla napsat, co se mi na téhle básni líbí, akorát bych jí zkopírovala celou. Prostě- úžasná.
09.12.2007 16:49:00 | Veru