Výprava do mé hlavy
Anotace: někde někdo psal, že kdyby někdo viděl do jeho hlavy, tak by se lekl a na tento podnět byla napsána tato báseň
VÝPRAVA DO MÉ HLAVY
nebe je nahé
nikde ani mráček
a já slyším kolem spoustu hudby
je tu rámus
všude najednou hluk
neslyším na chvíli proud krve ani šumění slz
stíny se hejbou
plují kdoví kam
a má černá duše se k nim přidává
najednou přijdou
nádherné mraky
a já už nejsem smutná, jenom hrozně unavená
má duše pálí
můj vnitřní oheň
mě spaluje jako nějakou čarodějnici
já si rozumím
úplně přesně
ale vůbec se sebou nesouhlasím
má mě vůbec rád
někdo nebo něco
nebo jsou to všechno jen utěšující slova
hloupá pravda
ta teď vládne světem
a třeba je to vlastně jenom dobře
ten úder přišel
i když dřív než měl
ale následky bolí pořád stejně
nekonvenční mrcha
čili moje duše
je zase na své podivné pouti mozkem
ovíněná tím
sladkým šampaňským
potácím se z jedné strany na druhou
zase až na dno
na dno hlubin zla
které sídlí vedle mého sebevědomí
včerejšek je mrtvý
naštěstí je pryč
a ještě můžu nasadit růžové brýle zítřku
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)