Dětičky nebudou
Anotace: ..."Vesmírní lidé Vás ochraňují a milují" :D Jen k neroztrhnutí zamotané vzpomínky... 7.12.2007.... 18:34...Vlak 661 přijíždí na 4.kolej... Nechce se mi tuhle básničku dávat do "láska", prostě nechce... Takže tam nebude.
Dětičky nebudou,
a koktejl z pitné vody taky ne.
A vůbec to není zklamání.
Naopak.
Vesmírní lidé Vás ochraňují
a milují...
A nebylo 13:49
a přesto tahle čísla,
zasáhla do koloběhu setkání...
Pocity se nerecyklují,
to už bys mohl vědět...
Voda je teplá a studená
a hlavně,
nekonečně vodová.
Zapaluji imaginární cigaretu
z doopravdy otevřeného okna.
Co když je to všechno jen sen...
A já se už nikdy nepotkám.
Tak proč chodit ven?
Prší.
A nikdo neunikne bolesti.
Schované za krásou večera.
On jednou skončí...
Stejně jako reklama dozněla.
Prášek se rozpustil,
cukr se rozsypal
a pivo bylo vypito.
Věci mi voní,
stejně jako cesta z vlaku,
stejně jako ten déšť,
pohovka a pár minut strachu.
Ten byl ale zbytečný...
Jak voní hodiny štěstí,
a jaká je esence noci?
Jsme to všichni ale krásní cvoci...
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: Pišák, Pixie, embryo v hlave
Komentáře (2)
Komentujících (2)