Rozloučení
Anotace: Taková rozchodová....
Ještě nevíš a neznáš, co je to slovo milovat,
znamená to tomu druhému štěstí a lásku dát.
Byl jsi jak Anděl, co přiletěl z nebe,
teď už s tvých pohledů srdce mě zebe!
Nemůžu lásko opravdu dál,
proč si mě trochu víc nemiloval?
Umíš být studený jako kus ledu,
já s tebou dál už žít nedovedu.
Zbývá mi naděje,naděje malinká,
že tahle láska bude jen vzpomínka.
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (0)