Konec....
Anotace: Taková ta situace když už člověk neví co má dělat...
Mé srdce říká ,chci být s tebou,
ale já chci být už sama sebou!
Nechci být tvá loutka pouhá,
život s tebou se jen rouhá!
Já chci zažít lásku,radost a něhu,
a necítit se s tebou jako ve studeném sněhu.
Nechci říct natvrdo,že s tebou končím,
ale však v myšlenkách se tiše loučím!
Prosím už nech mě žít,nechci tě znát,
teď ti však sbohem navždy chci dát!
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
Komentáře (0)