Odcházíš mi
Odcházíš mi
s volnou předehrou
něčeho
čemu se ani nedá říkat život
Ztrácíš se
jsi den ode dne
slabší
každá vteřina
je pro tebe hodina
a minuta
znamená celý tvůj život
Nechcceš o tom mluvit
a já se ti ani nedivím
nenutím tě
aby jsi mi něco říkal
Miluju tě
snad to stále víš
doufám jen
že se uzdravíš
vememe se za ruce
a dojdeme společně
někam
kde nám bude dobře
do takového
našeho soukromého ráje
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Beepat, cevert, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)