Titulek: ! (krátký název)
Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 202)
jednou jeden klučina,
pocházel von z Pičína,
přítelkyni blonďatou,
jednou týdně přeťatou
přišla ale bejvalá,,
co s nim něco mívala,
a hned se s nim líbala
pak si lehla na postel,
,,viděl jsi Hostel?"
,,ne."
to buď teda rád,
nebudem se prát,
ale on neuměl lhát,
vykecal to blondýně,
už ji nemá na klíně,
a moc mu to nevadí,
bejvalá ji nahradí.
9.12. PMF 2007
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)