Akrostich na ostich
Anotace: Ten název je zavádějící
L ámeš mi srdce pomalu
U ž skoro ztrácím vědomí,
C it tvůj má křehkost duralu
I ntriky - snad ze Sodomy,
E ventuálně od Galů.
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: Paralelní možnosti, prostě já
Komentáře (3)
Komentujících (2)