V peřinách
Anotace: lehká metafora..
Září tak žhavě
zelené plameny touhy,
blíží se bezhlavě.
Náhle jen temno,
splín, rozkoš, jemno.
Dusí hlasy noci
hebké polštáře věrnosti,
mají mne v moci.
Jen ticho jest,
dotek, boj, protest.
Hladí břehy oceánu
spojené kořeny plodnosti,
blíží se ke dnu. (k vrcholu?)
Splněná přání,
blízkost, láska, obětování.
Komentáře (0)