sine amore nihil
že nepodlomí se mi
má kolena "stařičká"
že nepoznám už
chuť kradených třešní
že přitrouble usmívat se
budu jenom na skleničku
že moknout na tvém prahu
nebude mým štěstím
že mé koktající básně
ke tvým uším nedolétnou
mám strach
bez lásky není nic
Přečteno 471x
Tipy 9
Poslední tipující: HarryHH, Romana Šamanka Ladyloba, Nút, Comparare, maena
Komentáře (1)
Komentujících (1)