..Jistota..
Natažená struna lákavé myšlenky..
krásné jiskření minulého toužení..
osamělé trápení položené otázky..
hlasitý hněv dalšího čekání..
křehká dokonalost hluboké víry..
vlahý závan blízké naděje..
odpoutaný živel velké síly..
dlouhá závrať hezké melodie..
vroucné přání něžného doteku..
schovaný vesmír nekonečného poznání..
důvěřivý klid pevného celku..
čerstvá chvíle divného mámení..
tenký led rychlého rozhodnutí..
poslední vzpomínka barevný sen..
dlouhý výkřik posledního objetí..
kouzelná dálka jistota nejsem...
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bean, maena, NikitaNikaT., Jiparo, Oblázek, Monsignore, vodnař, Pišák
Komentáře (4)
Komentujících (4)