Jenom pár kroků
Jenom pár kroků zbývá do ticha
Mráz se zas drze šklebí
Nápadů pohár zvolna vysychá
Listí už dávno barvy neví
Jenom dech skrz zdi tiše proniká
Zdi radši taktně mlčí
Jak před pár kroky do ticha
Viděly stíny vlčí
Už jen pár kroků čas si spočítá
Pak i zdi zapomenou
Jak ohně tančí do ticha
A prosí na kolenou
Až ticho udělá kroků pár
Příběhy mrakům zmizí
I ten, jenž nikdy neroztál
Bude jim dávno cizí
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Monsignore, Bíša, /cnz/
Komentáře (0)