BITVY S CITY
Anotace: Neplakej, ještě dýchám...
Děkuji, že jsi!
JSI MOJE DUŠE.
Snad pro plamínky v očích,
co pálí, jak výstřely z kuše,
snad pro znějící,
milostný hlas.
Chtějí mě rozpárat na tisíc kusů.
VÍM, že už přichází!
A přijdou včas...
Nechť z mého srdce létají šípy,
zasáhnou každého, kdo přijde krást,
do hlubin nitra - křehké, ty city...
Kdysi mě spasily.
VÍM, mohou zmást...
VŠAK SE JIM NEVZDÁM,
nevydám napospas!
Citové tažení do bitvy, již možná předem - prohrané.
ALE KDO VÍ...
Naděj prý umírá, statečná...
POSLEDNÍ!
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Erion Fate, /cnz/, Monsignore, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)