Kdysi, už je to hodně dávno
jsem záviděl slova básníkům
co psali život ve verších
To proto že naslouchal jsem málo
osudům lidským, vzlykům ..
hřbitova ve věncích
09.01.2008 16:07:00 | HarryHH
... a ještě k tomu nevěrná ...
opět mám po přečtení zabořenou bradu do dlaní a přemýšlím ...:-) chtěl bych chápat o trošilinku víc, ale nevím čeho se chytit ...
skvělá ...
11.12.2007 23:24:00 | vapiti