Moje scóre
ve velké tělocvičně
plné prachu
dribluju míčem
plná strachu
jak se lepí špína
na mé ruce
a nejde to zastavit
už se potím ve svém dresu
trénink nekončí
tělo se chvěje ve stresu
co bude dál
nikdy jsem nechtěla
sportovat
a vůbec
vyvádět takové věci
ale to snad sudičky
stály v kopačkách
nad kolébkou
a přáli mi tuhle hru
osudu hrát
která snad nikdy neskončí
vždy budu svůj protihráč
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Pišák, Monsignore, Lacosta1
Komentáře (1)
Komentujících (1)