Žovot....

Žovot....

Anotace: .......

Život je boj,

často bodá jak včelí roj.

Život není pohádka,

o princezně na hrášku,

co bydlela na zámku.

Hvězdy svítily na cestu,

princ vysvobozoval princeznu.

Princezna ho políbila,

celým světem zatočila.

Princ ji požádal o ruku

a hned měli veselku.

Žili štastně do smrti,

se svými ratolestmi.

Život jako pohádku chceš mít?

Bohužel nejde si to zařídit!
Autor Black Martinsha, 10.12.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel