Krásný sen a inspirace

Krásný sen a inspirace

Anotace: prostě tak E

Krásný sen
jsem téhle noci měl.
Tys byla jako sníh
a já za tím sněhem šel.

Jak nejjasnější hvězda
se světlem útulným,
jež na cestu září
všem bardům potulným.

Já sněhem dal se vést
až na měsíční nebe.
Tam touha začla kvést
abych poznal tebe.

A sníh se snáší.
Ty venku tančíš balet,
jenž údiv vnáší
jak zář co padne na led.

Tak chvíli počkám.
Už slyším simfonii.
Uhýbáš vločkám
v nezměrné harmonii.

A tam kde měsíc září
tančíš jak lesní víla
s přenádhernou tváří,
jenž přerčí všechna díla.

A ač tě vůbec neznám
a jsem tak daleko.
Přec blízkost tvou cítím.

Již dlouho mé verše mlčí.
Neměli inspiraci.
Ale nyní ke mě slova opět promlouvají.

Slova někdy prozrazují víc...

E
Autor Erien, potulný bard, 10.12.2007
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Sarazin Faestred, Já Esther Ruth, pavlis, /cnz/, fire.fly, Monsignore
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mlčím, neb je to krásné :)

19.01.2008 23:24:00 | Já Esther Ruth

snad... jako bych to znala...
krasny...
dal beze slov, ticho mnohdy prozradi vic...:)

10.12.2007 19:29:00 | Kláárchen...

bude se jí to líbit 1*

10.12.2007 19:06:00 | cevert

až(jestli) to bude číst, tak bude vědět, že je to pro ní...

E

10.12.2007 16:53:00 | Erien, potulný bard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí