Anotace: Volnej rým... Nebreč, prosím...
Jsem starý chlap, ale přiznám, že i mě kolikrát ukápla slzička. Člověk není bez citu.
10.12.2007 23:28:00 | Psavec
Prý chlapi nebrečí jen v pohádkách se, lásko má, říká...(to zpívá Jakub Smolík)
Každý si jednou zabrečel a to nepočítám dobu, kdy byl mimino.
10.12.2007 21:20:00 | Chancer
Jo...Taky jsem si myslela jeste pred pul rokem, ze kluci neplacou...achjo.
10.12.2007 18:11:00 | Me and you and all the others