Moderato
Anotace: Touha může mít mnoho podob...může být děsivá, nedosažitelná, neuchopitelná i hřejivá. Jak se to ale pozná?
Místo očí
světla majáků
pátrají
v husté mlze touhy.
Spím.
Mé jméno je Moderato,
nejsem čilá.
Pod vlnou něžných dotyků,
ošila se tvář
a zrudla.
Docela.
Rozervaná byla.
Na řasách třpytí se
měsíční prach
a touha, jak z olova
znovu klesá na vahách.
Mám strach.
Z rozervané dálky
a přesto toužím po ní.
Já už nespím,
mé jméno je Vivace,
já jsem čilá.
Nejsem už ta,
co slzy roní.
Jsem ta, co se toužit naučila...
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., drsnosrstej kokršpaněl, Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)