Pavučina
Žil pavouk, který chutě měl,
a aby neměl hlad,
chtěl síť svou plnou mrtvých těl
s nimiž mohl by si hrát.
Tak vábné písně v noci pěl,
zlou touhou život sát,
všem malým broučkům připomněl,
že v sítích budou spát.
Však oslepen mocí zapomněl,
že nemůže jen brát
a aniž dokončil co chtěl
zabil ho zimní chlad.
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Pseudopisálek, kokeš od pana krbce
Komentáře (1)
Komentujících (1)