Ty, já a Oni
Ty to víš
a já to vědět chci.
Oni se smějí
a nedají mi spát.
Ty zas mluvíš,
a já ti nerozumím.
Oni znají svou pravdu
a pašují ji v náručí.
Ty mě znáš
a já ti to nevěřím.
A Oni stojí za námi
jak bůžkové pomsty.
Ty hledíš do tmy
a já jsem ztracená.
A Oni sirky v kapse
na truc na ně zapomenou.
Ty to cítíš
a já váhám.
Oni nevděčníci,
tomu nechtějí věřit.
Ty mě k sobě lákáš
a já chci najít cestu.
A Oni vrazi nadějí
maskovali a zakryli ji.
Ty mě chceš obejmout
a já rozrážím mraky.
Oni kouzelníci temnoty
ukradli slunce.
Ty jsi to zažil
a já nechci konejšit.
Oni spiklenci z mramoru
pohrdají všemi city.
Přečteno 349x
Tipy 17
Poslední tipující: Radiii, .K.r.i.s.t.y., dva, WhiteSkull, Pišák, pavlis, Psavec, blue, LisSe, Pixie, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)