Okruhy...
Anotace: Tou nadějí žiju... Žiju... Nesmí se rozplynout.. Stejně jako naděje, že všechno je zase OK, že Jimi Hendrix nezpívá o "Freedom" jen tak.. Že i když sme se jednou zbláznili, pořád máme naději na fajn život :)
Zas tolik zbytečných slov,
který si lidi nemůžou odpustit...
Tak pískej skrz vlasy,
mé tváře se neorosí,
aspoň ne podle předpovědi.
Rozhážu liščí pohledy,
na Tebe, Tebe, Tebe, Tebe a Tebe!
Na všechny.
Rozhodím je jak třpytky.
A tvrdý plesnivý chleba,
dneska klidně vyhodím!
Dneska ano!
Nápisy na střechách rozzářím
jasněji než lidské oči...
Jestli to vůbec jde.
Lži už dávno vyšly z módy.
Teď letí pravda...
Nechávám ji uletět,
i když tak moc chci opak.
Okruh...ať už číslo jedna
nebo dva...
Stejně dává naději.
/Tou nadějí žijeme.../
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: embryo v hlave, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (0)