Kavárna přes černé brýle
leskle si hoví černé piáno
mezi černou kávou a černým kašlem
hmm.. černý humor tahá za uši..
-příliš rýpe do svědomí černých duší
pánů v černočerných fracích
kteří hrají v černo-bílých filmech..
mezi věčností a černým piánem..
-hrají černé etudy o černých zítřcích..
a v tom si právě leskle hoví černé piáno
..poťapané od dětských prstíků?
Ne, poťapané od srdcí maličkých umělců budoucnosti..
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: jitro, Franti, jára spots, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)