Anotace: O cem to je? No, prave proto pisu svych dvakrat par radku, ze se snazim usetrit papir...
má moc pěknou myšlenku. vcelku je jí málo co vytknout: jen pro můj vkus použivá nepříliš zajímavé obrázky (subjektivní nejsubjektivtnější názor - vkus). není jí vcelku co vytknout. a myšlenka se mi líbí.
09.01.2008 17:12:00 | grygaruv atelier