Ještě jednu ...
Anotace: .... barmane ...
.
Cena a bezcennost
se v nás míchá do koktejlu,
který se nedá pít bez toho,
abychom si nespálili hrdlo ...
... a přesto ten chlast
lijeme do sebe po hektolitrech .., ..
Nevím, třeba je to
jen proto, abychom mohli ...
..... posléze slastně vydechnout ...
Boha ... ten píše ...!! ...
***-... ten nádhernej ...
... ... ... skurvenej život ..
*
---------------------
Comment někomu z Vás ...
Přečteno 285x
Tipy 18
Poslední tipující: simsa, Michal Kvido, Marfuša, prostějanek, Romana Šamanka Ladyloba, Elča, Psavec, Hesiona-Essylt, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)